Тамара Коблик

У ДТП в Тернополі постраждали п‘ятеро людей, серед них - двоє дітей

За попередніми даними, водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та  зіткнувся з автівкою «Renault Duster»

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у неділю, 25 червня, близько 9 години у Тернополі на вулиці Об'їзній. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За попередніми даними, водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та  зіткнувся з автівкою «Renault Duster». У кросовері перебувала сім'я: двоє дорослих та троє неповнолітніх дітей.

У результаті зіткнення травми різного ступеня тяжкості отримали водій мікроатобуса, а також керманич «Renault Duster», його дружина та двоє дітей - віком 15 та 17 років. Їх доправили до лікарні, загрози їхньому життю немає.

Ще одна 3-річна дитина подружжя, на щастя, не постраждала. На місці події дівчинкою опікувалися працівники мобільної групи реагування на факти вчинення домашнього насильства Тернопільського райуправління поліції. Поліцейські заспокоїли малечу та передали її родичам. 

Правоохоронці встановлюють обставини автопригоди.

Нагадаємо, через цю ДТП рух транспорту ускладнено.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео