Орест Сарматський

Водій «Мерседеса» не думав, що ранок у Тернополі розпочнеться так прикро

Заставка024475 (Copy)

Патрульні затримали водія вантажного «Мерседеса», який не помітив важливого дорожнього знака.

9.15. Час «пік» у Тернополі. Чути звук сирени патрульної машини, яка їде за вантажним «Мерседесом» із центру проспектом Степана Бандери.

Навпроти будинку номер 5 вантажівка різко гальмує, мало  не виїжджаючи на бордюр. Чоловік пенсійного віку не виходить із машини, тільки дивиться у дзеркало заднього огляду.

За мить за «Мерседесом» зупиняється патрульна машина із увімкненими маячками. До водія підходить один патрульний, інший, молода дівчина сидить в авто і щось повідомляє телефоном. Машини, які їдуть із центру міста, обережно обминають дві автівки, що стоять на узбіччі. Назустріч із «Східного» – традиційна вранішня «тягучка». Патрульний хвилин 10 розмовляє із водієм вантажного автомобіля, показуючи йому рукою на дорожній знак, який, очевидно, не помітив водій. А знак свідчить, що тут рух вантажного автомобіля заборонений.

Водій щось намагається пояснити патрульному, але той бере його документи та йде до службової машини. Звідти виходить дівчина-патрульний і прямує до водія затриманого «Мерседесу». Розмова продовжується.

А тим часом патрульний у машині складає протокол на водія-порушника. Згідно із правилами дорожнього руху, за такий проступок він має заплатити не менше 300 грн…

IMG_4480 (Copy)
IMG_4480 (Copy)

IMG_4484 (Copy)
IMG_4484 (Copy)

IMG_4487 (Copy)
IMG_4487 (Copy)

IMG_4488 (Copy)
IMG_4488 (Copy)

IMG_4490 (Copy)
IMG_4490 (Copy)

 

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео