Дарія Шевченко

Волонтери Гуманітарного штабу забезпечили козівських лікарів засобами захисту (Відео)

Снимок

500 захисних комбінезонів, 1000 чотирихшарових масок та засоби гігієни передали волонтери Гуманітарного штабу медикам Козівщини. Елементи захисту розподілили між первинною та вторинною ланкою медицини, а також швидкою допомогою.

- Сьогодні вкотре волонтерський склад Козівщини забезпечили первинну, вторинну ланку медицини та швидку допомогу 500-ма захисними комбінезонами та тисячею одноразових масок. Просимо людей надалі долучатися, допомагати, адже кожна копійка зараз йде на захист медиків, - сказав Сергій Добалюк.

Директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Зоряна Пончко від імені усіх лікарів району подякувала благодійникам, волонтерам, громадській організації за постійну підтримку у боротьбі з недугою.

- Це не перша допомога, яку нам надають і ми хочемо щиро подякувати громадській організації «Дзвін Козівщини», а також депутату Верховної Ради Івану Чайківському, тим хлопцям, які нам цю допомогу привозять на чолі із Сергієм Добалюком. Якби не їхня допомога, то нам би було дуже скрутно на сьогодні. Цих засобів індивідуального захисту нам вистачить орієнтовно на тиждень часу, - зазначила Зоряна Пончко.

Також волонтери не забули і про геріатричне відділення, яке знаходиться у селі Денисів. Туди працівникам передали засоби індивідуального захисту.

- Від усього обслуговуючого персоналу Денисівського реабілітаційного відділення і всіх підопічних щиро дякуємо вам за те, що ви передали нам захисні костюми і маски, - сказала Ірина Жеребна.

Нагадаємо, що до допомоги медикам долучився і соціально відповідальний бізнес. Зокрема, компанія «Агропродсервіс» виділила три мільйони гривень на підтримку медиків тих населених пунктів, де підприємство обробляє землі.

[embed]https://youtu.be/OIZ0YZT-23k[/embed]

Відео Павла Лящинського  і Ярослава Стареправо

Вибір читачів за тиждень

Відео