Тетяна Бакай

«Вона нам як третя дитина»: тернополянка готова віддати високу винагороду за зниклого собаку 

Собаку по кличці Поля розшукують вже місяць. Родина вірить, що їхня улюблениця повернеться додому  

Вже місяць розшукує свою собаку родина з Тернополя. Люди невтомно пишуть оголошення у соцмережах, їздять різними містами та селами у пошуках улюблениці і не втрачають надії, що Поля знайдеться. До пошуків долучилися і чимало собачників, волонтерів, і просто небайдужих людей. Тому, хто допоможе розшукати собаку, обіцяють винагороду.  

Собака породи російський хорт по кличці Поля зникла із приватного подвір’я 14 квітня. Як розповіла Терену власниця тварини, Полю залишили на перетримку у свого друга в Смиківцях. І коли нікого не було вдома, собака зникла без жодного сліду, попри те, що інші собаки залишилися. 

Якби вона тікала, то разом із нею тікали б усі інші. До того ж, якщо вона б втекла, то бігла б до людей або ж у місто, тому що блукати полями довго без їжі вона б не змогла, - розповідає Наталія Коптюх.

Оголошення про пошук собаки вже обклеїли у різних містах та селах України, де люди писали, що бачили схожого собаку. Шукали Полю у Миколаєві, Кам'янці-Подільському, Хмельницькому. Пошуки забирають багато сил та часу, але попри все Наталія Коптюх вона вірить, що їх улюблениця ще повернеться додому. 

У розшукуваної собаки біла шерсть зі світло-коричневими плямами на спині, схожими на метелика та сердечко

Руки вже опускаються, але припиняти пошуки не будемо. Хочеться знати точно, що з нею. Чи вона загинула, чи жива, знайти та повернути її додому. Готові заплатити 50 тис. грн винагороди, - каже тернополянка. 

Собака Поля живе у сім'ї Наталії Коптюх вже 2 роки, і за цей час усі встигли дуже її полюбити. Наталія Коптюх попри все хоче знайти Полю, адже для жінки вона має надзвичайно велике значення. 

Ми купили її в Києві. Спершу довго не могли обрати собаку, а коли побачили саме її, одразу зрозуміли, що вона наша. Тому зараз без нашої Полі нам дуже важко. Таку спокійну собаку ще варто пошукати. Ми називали її третьою дитиною в сім’ї. Вона спала з нами, бо їй важливо бути поруч з людьми та торкатися до них, - розповідає жінка. 

Довідка 

У розшукуваної собаки біла шерсть зі світло-коричневими плямами на спині, схожими на метелика та сердечко. Усіх, хто бачив собаку, просять повідомляти за номером: +380951445314 (Тетяна Янковська).

Фото з фейсбук-сторінки Наталії Коптюх









Вибір читачів за тиждень

Відео