Тамара Коблик

«Вшануймо гідно нашого земляка»: на Тернопільщині зустрінуть загиблого Героя Руслана Дидика

Чин поховання відбудеться на Алеї Слави на кладовищі в селі Рай. Вічна пам'ять

У понеділок, 9 жовтня, наш захисник Руслан Дидик навіки повертається додому в рідну Бережанську громаду. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив мер Бережан Ростислав Бортник.

Конвой з тілом нашого героя дістанеться кордонів нашої громади сіл Комарівка та Шибалин орієнтовно 10:30-10:45, а вже близько 11:00 ми громадою зустрінемо конвой на перехресті вулиць Тернопільська та Золочівська. Тут коротко проведемо молебень, після якої конвоєм рушимо вулицями Тернопільська, Замкова, Руська, Шевченка, Героїв Упа, до родинного дому по вулиці Котляревського, - йдеться у повідомленні.

Для односельців Руслана із села Жуків буде організовано автобус орієнтовно о 10:30.

Чин прощання з рідними та близькими розпочнеться орієнтовно о 11:15 год в колі рідних та односельців на родинному подвір'ї.

Молебень та військовий церемоніал орієнтовно розпочнеться о 12 год в церкві Св.Трійці.

Чин поховання відбудеться на Алеї Слави на кладовищі в селі Рай.

Вшануймо гідно нашого земляка, долучившись до чину поховання, або віддавши шану при зустрічі конвою з тілом Руслана, який так люто захищав та звільняв від окупантів нашу державу, - написав Ростислав Бортник.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Руслана Дидика з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, у громаді на Тернопільщині просять гідно зустріти загиблого Героя Віталія Якубовського.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео