Тамара Коблик

Вважався зниклим безвісти: на Тернопільщині попрощалися з Героєм Юрієм Качановим (фото)

Вічна пам'ять

Громада Кременецького району провела в останню путь Героя російсько-української війни, який віддав своє життя за свободу та незалежність країни – 35-річного солдата Качанова Юрія Вікторовича, жителя с.Великі Млинівці Кременецької міської територіальної громади. Про це повідомили на сторінці Кременецької районної державної адміністрації у фейсбуці.

Чоловік вважався зниклим безвісти з 14 грудня 2022 року. Загинув 14 грудня 2022 року під час виконання обов’язків військової служби в районі населеного пункту Соледар Бахмутського району Донецької області.

Юрію назавжди залишиться 35... Відданий військовій присязі на вірність українському народу мужньо виконав військовий обов’язок під час відбиття штурмових дій противника в бою за свободу і незалежність України.

Мати втратила сина, вдовою залишились дружина, осиротіли двоє діток.

Сотні мешканців району, представники органів місцевої виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості, командування, військовослужбовці та бойові побратими прийшли провести воїна в останню путь і спільно із духовенством помолитися за упокій його душі.

Поховали бійця на цвинтарі с.Великі Млинівці.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Юрія Качанова з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині провели в останню путь Героя Дмитра Огінського.

Фото зі сторінки Кременецької райдержадміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео