Орест Сарматський

Викладачка та її студентка з Тернопільщини перемогли у Всеукраїнському фестивалі (фоторепортаж)

Заставка001

Лауреатом першої премії у Всеукраїнському дистанційному фестивалі «Українські візерунки» у номінації «образотворче мистецтво» стали викладач Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв Марічка Тимчук та її студентка Іванна Вишневська. 

На заставці і внизу роботи-переможці, які студентка  виконала під керівництвом своєї викладачки та куратора групи, де навчається Іванка.

фото01 (Copy)
фото01 (Copy)

фото02 (Copy)
фото02 (Copy)

Фото03
Фото03

Зазначимо, що наставниця Іванни Вишневської, молода художниця й педагог Марічка Тимчук учасниця мистецьких виставок, Всеукраїнських іконописних пленерів «Вікно у Небо» у Зарваниці, лауреат обласної мистецької премії імені Олени Кульчицької, дочка заслуженого художника України з Теребовлі Миколи Шевчука.

Ось її три роботи, які високо оцінило авторитетне журі мистецького фестивалю, проголосувавши за надання Марічці Тимчук Першої премії:

фото04 (Copy)
фото04 (Copy)

фото05 (Copy)
фото05 (Copy)

фото06 (Copy)
фото06 (Copy)

Окрім цього, Марічка Тимчук за високу професійну майстерність, духовне виховання підростаючого покоління, а також вагомий внесок у культурно-естетичне виховання дітей отримала диплом фестивалю.

фото07 (Copy)
фото07 (Copy)

Нагадаємо, Всеукраїнський багатожанровий дистанційний фестиваль мистецтв «Українські візерунки» у цьому році через пандемію тривав у форматі онлайн.

Серед номінацій були хореографія, вокальний, інструментальний жанри, декоративно-прикладне мистецтво, образотворче мистецтво, театральний та оригінальний жанри.

Всі члени журі фестивалю  відомі працівники культури і визнані діячі мистецтв, лауреати міжнародних конкурсів, кваліфіковані фахівці у своїй галузі та жанрах.

Фото із архіву Марічки Тимчук

Вибір читачів за тиждень

Відео