Викрав скутер у неповнолітнього

Про викрадення скутера Suzuki працівникам Тернопільського відділення поліції повідомив житель смт Березовиця. Чоловік розповів правоохоронцям, що моторолер незаконно привласнив знайомий його сина. Зловмисник силою відібрав у   тринадцятирічного хлопчика ключі від скутера, скориставшись з того, що він сам залишився чекати батька біля магазину.

Отримавши бажане, крадій поїхав у невідомому напрямку. Потерпілий спробував знайти свій транспорт власними силами, проте декілька годин пошуків виявилися безплідними. Він звернувся за допомогою до поліції.

Небагато часу знадобилося правоохоронцям, щоб знайти скутер. Крадій залишив його біля одного з ресторанів у центрі Тернополя. Транспортний засіб, котрий зазнав лише незначних пошкоджень доставили на спецмайднчик.

Поліцейським вдалося встановити і особу зловмисника, ним виявився неповнолітній житель СМТ Березовиця. Поліцейські встановлюють його місцезнаходження. Наразі вирішується питання про відкриття за фактом злочину кримінального провадження за статтею 289 КК України – Угон.

Сектор комунікації ГУНП Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео