Вишнівецькі борці здобули нові перемоги та готуються до головних змагань року (фото)

борці

Команда Вишнівецької ОТГ з вільної боротьби знову тішить шанувальників спорту перемогами. Цього разу низку нагород привезли із Хмельницького, де відбувся турнір з вільної боротьби на призи Заслуженого майстра спорту України Павла Олійника.

Про це пише видання «Сила слова».

Про підготовку до змагань, успіхи та найближчі плани розповів тренер Олег Борисевич.

– Ми показали на цьому турнірі гарні результати. Адже загалом було понад 400 учасників із України та Молдови. Зокрема переможні місця завоювали: 1-ше місце – Мартіна Модна, 3-ті місця – Назар Баньковський (32 кг), Назар Бовтун (38 кг), Катерина Мельник (46 кг), – зазначає наставник юних борців.

Олег Борисевич наголошує, що турнір у Хмельницькому – це своєрідна підготовка до головних змагань року – Чемпіонату України, що відбудеться в Одесі наприкінці листопада. Вишнівецькі спортсмени розраховують на медалі, адже посилено тренуються перед важливими змаганнями. Окрім того, аби показати хороші результати, потрібно тримати себе у формі, а для цього відповідно харчуватися. Тож із наближенням змагань борці дотримуються дієти. Готуються до чемпіонату і морально, тренер налаштовує у вихованцях бойовий, врівноважений дух.

У ці дні, 24-26 жовтня, команда вишнівчан бере участь у ХІІ відкритому міському турнірі з вільної боротьби серед юнаків пам’яті ЗМС України, призера Олімпійських ігор Євгена Бусловича, що проходить у Києві.

Фото Олега Борисевича

Вибір читачів за тиждень

Відео