Тернополянам на замітку: як побороти осінню «хандру»

17460495218b75ea79b

Із настанням осені, холоду та поганої погоди більшість тернополян впадають у так звану «хандру». Для того, аби не лінуватися і уникнути поганого настрою ТЕРЕН зробив підбірку безкоштовних онлайн курсів.

  1. Ті, хто хоче освоїти ІТ-сферу, можуть скористатися курсом «Мови програмування. Генеза й практики». Він розрахований саме на новачків. Щоправда, мова вивчення – російська.
  2. «Глобальні медіа, війна і технології» – курс для тих, кому цікава нова місцевість, в якій перетинаються насильницькі конфлікти, інформаційні технології та глобальні медіа, і де перемальовуються старі відмінності між фронтом бою та внутрішнім фронтом між солдатами та цивільними, між війною та розвагами, а також між публікою та приватними!
  3. «Обробка та аналіз великих даних» – а цей курс призначений навчити видобували із терабайтів інформації, із якою ми стикаємося щоденно, щось корисне.
  4. А для тих, хто хоче освоїти мистецтво фотографії підійде – «Фотографія для початківців і профі: від смартфонів до дзеркальних камер». Щоправда, аби слухати ці відеолекції потрібно знати англійську мову.
  5. А якщо ви ще не визначилися, що вам цікаво, то для власного розвитку можете послухати курс лекцій «Глобальна історія архітектури». Проте, тут теж потрібно знати англійську мову.
  6. А якщо ж ви не знате англійської, то це не біда. Користуючись цим додатком, ви вивчите англійську «на раз-два».

Окрім того, ви можете скористатися сервісом prometheus. Цей ресурс містить онлайн-курси на будь-який смак, від ІТ і до медицини.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео