Як вигідно та без ризику купити будинок в Одесі?

Новини компаній

Власний будинок в місті з унікальним туристичним, логістичним та комерційним потенціалом — чудова ідея. Експерти АН Атланта розповідають — як купити будинок в Одесі, безпечно та з максимальною вигодою.

Ціна значно нижча за ринок має насторожувати

Одеса здавна відома знавцями сотень порівняно чесних способів вилучення грошей. Електронні реєстри зробили життя шахраїв складнішим, проте спроби продати повітря або отримати від довірливих покупців 3-4 аванси й на якийсь час зникнути будуть завжди.

У будь-якого ринку є правила: фази зростання та зниження ціни, різної динаміки на різних сегментах. На ринку нерухомості товар особливий — потрібно враховувати розміщення, оточення, конструктивні особливості будівлі та сотні законодавчих норм. Занадто низька ціна — привід звернутися за експертизою об'єкта до АН Атланта.

Перспективні райони малоповерхової забудови

У південній приморській Одесі комфортно жити у приватному будинку: є особистий простір, можна організувати власний басейн та садок, немає суєти багатоповерхових ЖК. Головне у покупці будинку в Одесі — вибрати правильний район.

5 критеріїв ідеального району в Одесі для покупки будинку:

  • рівне соціальне оточення — спільна безпека, з'являються корисні неформальні зв'язки;
  • особиста безпека — подалі від потенційно небезпечних портів, нафтосховищ, заводів, аеропорту, ЛЕП, дамб, ярів, трас з активним транзитним трафіком;
  • гарні транспортні розв'язки, бо довжина Одеси 50 км;
  • пляжі з Блакитними прапорами — у деяких районах каналізація стікає в море; Блакитний прапор — точний маркер чистої води;
  • висока якість життя — у радіусі до 3 км лікарні, виші, школи, супермаркети, ринки.

Головний секрет АН Атланта — точне знання планів великих інвестиційних проєктів Одеси. Заплановані комплексні урбанізації та квартали поблизу нових яхт-клубів і ТРЦ різко підвищують ціни нерухомості.

Ціна землі у вартості будинку

Домоволодіння продається із земельною ділянкою. Важливо, щоб був кадастровий номер ділянки, цільове призначення має відповідати призначенню будівлі. Перевірте межові знаки, щоб не було територіальних суперечок із сусідами. Оцініть комерційний потенціал вільної землі.

Мистецтво торгу на одеському ринку нерухомості

Стартова ціна запиту продавця завжди включає 5-15% на торг. Розробіть разом з експертом АН Атланта стратегію торгу. Підготуйте раціональну та емоційну аргументацію, віртуозно використовуйте в переговорах аналоги, реальні ціни продажів у найближчих кварталах.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео