Юля Вітюк

Яскраві світлини та незабутні спогади: на найбільшу в області гарбузову фотозону приїздять тисячі людей (фото, відео)

8

Гарбузова арка, гори із тюків соломи, гойдалка і не тільки. Такою є найбільша гарбузова інсталокація на Тернопільщині. Створили її родина Івана та Тетяни Чайківських, щоб подарувати людям яскраві та теплі емоції.

7
7

Фотолокація вже стала родзинкою цієї осені, адже сюди щодня приїздять сотні людей, щоб зробити пам’ятні світлини.

- Враження від фотозони досить позитивні, ми пробули на локації буквально 15 хвилин і ще не встигли всюди сфотографуватись. Діти в захваті, дорослі також. Підлітки також вражені, адже бачила не одну фотографію на просторах Інстаграму, Фейсбуку. Дійсно класна штука і хотілось би, якщо не на кожну пору року, то якомога більше робити таких локацій для тернополян та не тільки, - розповідає Ліза Новосад, відвідувачка гарбузової фотозони.

5
5

- Дуже задоволені, діти у захваті! Стільки тварин, локацій… Дуже дякуємо тим, хто це придумав. А особливо - для осінньої фотосесії, щоб запам’ятати ці спогади надовго, - говорить Тетяна Карпишин, відвідувачка гарбузової фотозони.

13
13

Така фотозона виконана у жовтогарячому, гарбузовому стилі, зацікавила багатьох тернополян. Зокрема минулих вихідних сюди навідались близько 7 тисяч людей. Зробити незабутні фото приїздять автобусами учні шкіл, групи дітей із садочків, люди з інвалідністю, вихованці дитячих будинків. З задоволенням фотографуються як дорослі, так і малі.

11
11

- Ми сюди приїхали класом фотографуватися, тому я тут вперше. Виглядає прикольно, стильно. Я от одівся в слушний наряд, як ходили в Америці в 60-ті роки. Тоді фермери так одягалися, тому я підібрав гарно костюм до цього всього, - ділиться Владислав Луців, учень технічного ліцею, відвідувач гарбузової фотозони.

0

Для фотолокації просто неба організатори використали 15 тонн гарбузів, тільки у самій арці близько п’ятсот кабаків різного розміру. Привозили осінній врожай з усієї області, але найбільше із села Гарбузів.

12
12

- Таку локацію не бачив ще ніде, вперше бачу, дуже гарно і креативно Тимпаче, що зараз такий важкий постковідний період, людям необхідні емоції. А творці даної локації дають можливість людям відчути цю радість, позитив, те, чого нам бракувало. Також знаю, що команда Чайківського організовувала «Фест господар». Я був присутнім на цьому фестивалі, і знаєте, нечасто є така можливість безкоштовно так круто відпочити, послухати топового артиста. Та й взагалі за останній період немає якихось таких подій, які дарували б людям радість, емоції, - розповідає Михайло Шевчук, відвідувач гарбузової фотозони.

6
6

Знаходиться гарбузове містечко біля Тернопільського м’ясокомбінату, що у селі Острів Великоберезовицької громади на вулиці Промисловій, 1. Вхід безкоштовний. Працюватиме фотозона до 13 жовтня. Тоді і відбудеться нагородження переможця у конкурсі на найбільший гарбуз в області, який триває на сторінці Івана Чайківського в Instagram. Власник найбільшого гарбуза отримає 3 тисячі гривень.

2
2

Тому уважно придивіться на свій врожай, можливо ви є власником найбільшого гарбуза та поспішіть зробити яскраві світлини на найбільшій осінній фотозоні.

1
1

Відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео