Віра Олександрович

Є ідея: у Тернополі 2020-й хочуть назвати Роком молоді

Проект рішення «Про оголошення 2020 року в Тернопільській міській територіальній громаді Роком молоді» оприлюднили на сайті мерії вчора, 17 грудня.

Автор цього документу Микола Круть – начальник Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту. Відповідно до рішення сесії міської ради від 6.12.2019 р. за №7/41/29 «Про Програму підтримки сім’ї та розвитку молодіжної політики Тернопільської міської територіальної громади (МТГ) на 2020-2022 рр.», а також - враховуючи перемогу Тернополя у Національному конкурсі Молодіжна столиця України-2020, він проситиме депутатів підтримати запропоновану ідею.

Якщо місцеві політики дійсно оголосять 2020 рік у Тернопільській МТГ Роком молоді, то відповідні профільні управління спільно із представниками молодіжної міської ради та громадських організацій муситимуть розробити і затвердити План заходів. Натомість виконавчий комітет змушений буде все це виконувати.

До речі, контроль за виконанням рішення покладуть на постійну комісію із гуманітарних питань (голова – Володимир Місько). Розглянути це рішення планують уже в п’ятницю, 20 грудня, коли відбудеться 43-тя сесія міської ради.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео