Юрчику із Тернопільщини все ще потрібна ваша допомога: хлопчик вийшов з коми

dopomoga
Юрчик Чорний, якого напередодні збив п’яний водій у селі Прошова, що на Тернопільщині, уже вийшов з коми, але попереду у нього ще дві операції і реабілітація. «Терен» уже повідомляв про те, що 8 липня, у селі Прошова, що у Тернопільському районі хлопчика збив п’яний водій. Чоловік намагався втекти з місця події, та люди,ставши свідками аварії, ледь не вчинили самосуд. Горе-водія врятувала патрульна поліція, яка приїхала на місце ДТП. Лікарі Тернопільської дитячої лікарні констатували у хлопчика перелом кінцівок, розтрощені кістки тазу та тріщини у кістках черепа. На даний час хлопчика прооперували. Дитина вийшла з коми і його з реанімації перевили у звичайну палату. Юрчику колять обезболюючі препарати і таким чином полегшують його біль.

– Юрчик вже вийшов з коми, йому колять болезаспокійливі уколи. В черепі є тріщинка. Та найбільше боюся за таз – він роздроблений в трьох місцях. Як воно буде дальше. Дуже боюся, щоб моя дитина не залишилася прикутою до ліжка. Дуже того боюся, бо там така травма. Юрчик вже переніс одну операцію. На днях, якщо стан його буде дозволяти, то зроблять ще одну, а потім і ще одну операцію. Що чекає нас далі – не знаю, – каже мама Юрчика Наталя Чорна «Файному місту».

Нагадаємо, що хлопчик є шостою дитиною у сімї і на його лікування потрібні чималі кошти тому, мама Юрчика звертається все ж ще до усіх небайдужих за допомогою. Картка ПумБанку:  4314 1400 0125 2607 – Наталія Чорна (мама). Карта Приватбанку – 5169330520463859. Отримувач МБФ «ЖИВИ». Призначення платежу: на лікування Юри Чорного. Р/р для юр.осіб і тих, в кого рахунки не в Приватбанку – IBAN UA303385450000026003300357868. Код ЄДРПОУ 43538969. МБФ «ЖИВИ». Призначення платежу: на лікування Юри Чорного. Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео