Анастасія Кисіль

Одна людина загинула, а четверо з травмами потрапили до лікарні - це наслідки двох автопригод на Тернопільщині (фото)

IMG_2430

Дві ДТП трапилися на дорогах Тернопільської області 18 листопада. Унаслідок аварій загинув чоловік, а четверо з травмами потрапили до лікарні

Про це повідомляє Національна поліція Тернопільської області.

Не впорався з керуванням та з'їхав у кювет водій автомобіля ВАЗ 2106. Після цього автівка перекинулася. ДТП трапилася на автодорозі Крутнів-Гаї-Розтоцькі, неподалік села Загір'я. До реанімаційного відділення потрапив пасажир з легківки, а кермувальника після надання меддопомоги відпустили за місцем проживання. Здавати кров для перевірки на вміст алкоголю чоловік відмовився.

Автопригоду з летальними наслідками зареєстрували поліцейські того ж дня на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький- Знам'янка, в селі Смиківці. Там не розминулися вантажівка та легкове авто. За словами водія автомобіля VOLKSWAGEN JETTA, він рухався дорогою за позашляховиком марки Toyota. В якийсь момент кросовер різко змінив напрям руху, перелаштувавшись у праву смугу транспортного потоку.  Саме в цей момент водій VOLKSWAGEN побачив перед собою вантажівку DAF, яка стояла з увімкненим лівим покажчиком повороту. Чоловік спробував уникнути удару, але не встиг і в'їхав лівою частиною іномарки у вантажівку. Пасажир, 1996 року народження загинув на місці події. Водія та ще одного пасажира з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.

- Триває слідство згідно ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу, - йдеться в повідомленні.

IMG_2429
IMG_2429

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео