Дарія Шевченко

З настанням тепла у Тернополі курсуватимуть три теплоходи

85110826_3449539685072716_4762996625343774720_o

У весняно-літній період на Тернопільському озері курсують теплоходи. Таким чином жителі та гості міста мають можливість оглянути місцеві краєвиди. Загалом було лише 2 теплоходи: «Герой Танцоров» та «Капітан Т.Г. Парій». Проте, цього року на тернополян чекає оновлення. До двох водних транспортів доєднається й третій – новий теплохід «Сигма».

Зараз на останньому відбуваються підготовчі роботи, облаштовують ходову рубку. Про це повідомив у соціальній мережі мешканець Тернополя Олег Базар.

- Тернопільські теплоходи на зимівлі у 2020. Тепер поруч їх вже троє. Цього разу їхня розстановка на зимовий відстій дещо відрізняється від попередніх несезонних розташувань - судна помінялись місцями. «Герой Танцоров» зайняв звичне місце «Капітана Парія». Теплохід «Капітан Т.Г. Парій» же пришвартований на місце «Танцорова» як він зазвичай стояв влітку. Таким чином на пристані з'явилося зручне місце і для швартування нового, третього тернопільського теплоходу «Сигма». Зараз на ньому тривають підготовчі роботи до сезону, облаштування ходової рубки, - пише Олег Базар.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео