Дарія Шевченко

З Тернопільщини відправили великодні гостинці для військових на фронт (фото)

Чергова фура допомоги для потреб військових вирушила на схід

Паски, ковбасні вироби, харчі, медикаменти, засоби гігієни та інші необхідні речі відправили на Схід України для військових. Чергову фуру допомоги вантажили волонтери з усієї Тернопільщини. Все для того, аби наші захисники на Великдень відчували домашній затишок, атмосферу свята та те, що їх вдома чекають.

Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради наголосив, що в теперішній непростий час важливо бути єдиними та відчувати підтримку один одного.

Спільно з Іваном Чайківським та Координаційним штабом підтримки оборони України долучились до допомоги захисникам на передовій. Вдячний усім волонтерам та українській діаспорі за кордоном за невтомну працю. Дякую побратиму Василю Коньку, який з перших днів війни з 2014 року активно займається волонтерською роботою та допомагає армії. Завдяки йому тернополяни мають можливість тримати зв‘язок з рідними, які воюють у зоні бойових дій. Надзвичайно важливо в теперішній час відчувати надійне плече один одного, - сказав Володимир Болєщук.

Фото зі сторінки Володимира Болєщука

Вибір читачів за тиждень

Відео