Анастасія Кисіль

За один місяць рибному господарству Тернополя завдали збитків майже на 150 тисяч гривень

IMG_3135

У період з 1 по 30 листопада 2021 року державними інспекторами Тернопільського рибоохоронного патруля проведено 32 рибоохоронних рейди та викрито 37 порушень  природоохоронного законодавства, з яких 10 - грубих (ч. 4 ст. 85 КУпАП). Складено 14 протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства). Також складено 13 актів виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений.

Про це повідомляє Тернопільський рибоохоронний патруль.

- За даний період накладено 1 110 грн штрафів. Збитки, завдані рибному господарству, склали 149 743 грн. Під час проведених рибоохоронних заходів державними інспекторами  вилучено більше 28 кг водних біоресурсів. Також вилучено  14  од. заборонених знарядь лову та ще 19 од. - за актами майна власник якого не встановлений, - повідомив керівник рибоохоронного патруля – Володимир Максимів.

Крім цього, дев’ять адміністративних справ передано до суду для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.

Детальніше про підсумки рибоохоронної роботи Тернопільського рибоохоронного патруля за листопад можна ознайомитись за посиланням.

- Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Тернопільській області закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на цілодобову «гарячу лінію» Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 27 - 70 – 34 та (097) 427- 85- 95, - звертається до тернополян Тернопільський рибоохоронний патруль.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео