За останню добу в автопригодах на Тернопільщині травмувалися шестеро молодих людей

21WhatsApp Image 2021-05-21 at 08.55.20

Порушення правил дорожнього руху стали причиною травмування шістьох людей на Тернопільщині.

Про це пише dosie102.te.ua.

Із закритим переломом кістки стопи до дитячої лікарні мама привезла семирічну доньку. Ушкодження дитина отримала в результаті наїзду автомобіля. Нещастя трапилося 20 травня близько 16:40 у Тернополі. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водійка автомобіля  BMW X1, повертаючи з однієї вулиці на іншу, збила дівчинку. Жінка стверджує, що не побачила пішоходів, оскільки в цей момент на переході стояв інший транспортний засіб і люди раптово вийшли позаду нього. Її слова підтвердило і відео з камер спостереження. Дівчинка разом з мамою йшла нерегульованим пішохідним переходом. Проте дитина на момент нещастя їхала на самокаті.

Правоохоронці нагадують, що переходячи дорогу, потрібно злізти з велосипеда або самоката, а тоді переходити дорогу.

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці Тернопільщини в ніч з 20 на 21 травня. На трасі Броди-Львів, неподалік села Ігровиця, перекинувся автомобіль. Аварія трапилася близько четвертої ранку. Двадцятирічний водій автомобіля ЗАЗ не впорався з керуванням, врізався в тросову огорожу, а після цього автівка перекинулася. На момент ДТП в салоні, крім кермувальника, було четверо молодих людей. Усіх потерпілих госпіталізували до лікарні. У водія відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

21WhatsApp Image 2021-05-21 at 08.55.20 (1)
21WhatsApp Image 2021-05-21 at 08.55.20 (1)

Обидві автопригоди слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно зі статтею 286 Кримінального кодексу України - Порушення правил дорожнього руху. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео