Ростислав Фук

За січень на лінію «102» надійшло понад 20 тисяч звернень від жителів Тернопільщини

Щодня правоохоронці області несуть службу в посиленому режимі та забезпечують охорону громадського порядку

поліція

Лише за перший місяць 2023 року оператори лінії «102» прийняли 21542 дзвінків від мешканців області, які просили про допомогу. Про це повідомили у відділ комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Загалом протягом січня слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань 4731 повідомлення. Більшу частину злочинів, а саме 670, становлять крадіжки, 532 - нанесення тілесних ушкоджень, 334 - шахрайства та 205 ДТП з потерпілими. За всіма фактами правоохоронці проводять досудове розслідування.

Окрім цього, за вказаний період на території області співробітники поліції виявили 422 п’яних водіїв. На них склали адмінпротоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські й надалі посилено забезпечуватимуть охорону громадського порядку на території області та звертаються до мешканців краю з проханням дотримуватися встановлених обмежень. Нагадуємо про дію комендантської години, яка триває в період з 23:00 по 05:00 та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, - йдеться в повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео