Ростислав Фук

За відсутності світла та зв’язку тернополян сповіщатимуть про повітряну тривогу через гучномовці (відео)

Поліцейські звертаються до тернополян не нехтувати такими повідомленнями і негайно йти в укриття

поліція

У разі екстреного вимкнення електроенергії та відсутності зв’язку екіпажі патрульної поліції сповіщатимуть населення про повітряну тривогу через гучномовці, якими обладнані службові автомобілі. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Поліцейські звертаються до тернополян не нехтувати такими повідомленнями і негайно йти в укриття.

Такі заходи будуть здійснюватися в тих частинах міста, де відключене електропостачання з метою інформування населення про ймовірні загрози. Там, де немає потреби використання гучномовців, ми громадян не сповіщаємо, але за потреби зорієнтуємо, де знаходиться найближче укриття, - розповіла інспекторка пресслужби Управління патрульної поліції в Тернопільській області Катерина Метельська.

Правоохоронці продовжують нести службу в посиленому режимі і робити усе можливе, аби громадяни почували себе у безпеці. Щовечора на патрулювання вулиць обласного центру виходять додаткові наряди поліцейських. Якщо вам потрібна допомога, ви можете звертатись до співробітників поліції на вулиці та в підрозділах, аби зігрітися та зарядити телефони.

Фото з відкритих джерел, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео