За злочини на Тернопільщині розшукуваним грузинам обрали запобіжні заходи

____12847_650x410

У столиці правоохоронцям вдалося відшукати злодіїв, які підозрюються у скоєнні майнових злочинів на території нашого міста. Тернопільські правоохоронці надіслали своїм колегам в усі відділи та відділення поліції Україні орієнтування про розшук громадян Грузії Абралава Райбулі та Чакаберія Зураба.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Абралава Райбулі Роляндович, 1981 р.н., уродженець м. Цаленджиха краю Самегрело-Верхня, громадянин Грузії, тимчасово не працюючий, без постійного місця проживання та реєстрації, раніше судимий за ч.1 та ч.2 ст.185 КК України.

Зловмисник підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 КК. На даний час суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 8 тисяч гривень.

Чакаберія Зураб Тенгізович, 1988 р.н., уродженець м. Галі Абхазької області, громадянин Грузії, без реєстрації та постійного місця проживання, раніше не судимий.

Ця особа, за інформацією поліцейських, причетна до крадіжок з автомобілів. Попередньо суд обрав підозрюваному в якості міри запобіжного заходу домашній арешт із використанням електронного браслета, проте зловмисник зумів зняти пристрій контролю і втік. Після затримання в столиці кавказцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 32 тисячі гривень.

Вибір читачів за тиждень

Відео