Ростислав Фук

«Загинув за кожного з нас»: на Тернопільщині попрощалися з Героєм Володимиром Мадарашем (фото)

Герой загинув під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу Бахмутського району Донецької області. Вічна пам'ять

У Гримайлівській громаді попрощалися з загиблим 39-річним військовослужбовцем Володимиром Мадарашем 18 грудня. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Володимир був призваний на службу з перших днів повномасштабного вторгнення. Загинув під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу Бахмутського району Донецької області.

Страшна війна без жалю забрала життя нашого захисника, мужнього земляка, який боронив українську державу від російського окупанта. Кожний мешканець Гримайлівської громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Володимира Мадараша. Пам’ять про Володимира назавжди залишиться в наших серцях! Герої не вмирають! – йдеться в повідомленні.

У Церкві Покрови Пресвятої Богородиці в Гримайлові відбулася прощальна літургія за військовослужбовцем, а опісля - церемонія поховання.

Попрощатися з Володимиром та провести його в останню путь зібралося декілька сотень людей. Неймовірний сум та сльози на очах були у присутніх, оскільки він загинув за кожного з нас та за майбутнє України.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Володимира Мадараша з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, Теребовлянська громада попрощалася з 39-річним добровольцем, солдатом 44-ї окремої артилерійської бригади Петром Шоп’яком 16 грудня

Фото Гримайлівської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео