Дарія Шевченко

Заслужений артист України з Тернопільщини поповнив лави волонтерів

Про постачання печива для пакунків на фронт дбає заслужений артист України Володимир Вермінський

У Координаційному штабі підтримки оборони України трудяться люди різних професій - аграрії, педагоги, будівельники, медики, бухгалтери тощо. Чимало серед волонтерів і творчих людей, які увесь потенціал нині спрямовують на допомогу українським військовим і тим, хто опинився під обстрілами. 

Про постачання печива для пакунків на фронт дбає заслужений артист України Володимир Вермінський. Щоденно об'їжджає міста і села Тернопільщини, привозить до штабу від господинь ящики печива. За співаком закріплено п'ять громад — Білецька, Великогаївська, Великоберезовицька, Байковецька й Гримайлівська. Господині гуртуються і з ранку до ночі печуть печиво. 

Кожен з нас волонтер. Кожен з нас докладає максимум зусиль для прискорення перемоги України над ворогом, заради майбутнього нашої країни, - зазначив Володимир Вермінський.

Колектив Тернопільського обласного методичного центру народної творчості, де він є керівником, також допомагає формувати продуктові набори на передову, долучається до іншої волонтерської праці. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео