Євгенія Цебрій

“У неї зараз подвійна війна”: збирають кошти на реабілітацію жительки Тернопільщини, яка постраждала у ДТП

26-річна Юлія Ільницька дуже хоче ходити і жити звичним життям, однак без допомоги небайдужих їй не обійтися.

Рідні продовжують збирати кошти на реабілітацію 26-річної Юлії Ільницької з Кременця. Дівчина, яка отримала численні травми у ДТП, перенесла дві операції, опинилася на інвалідному візку і зараз потребує тривалого відновлення. 

Рідні та друзі дякують усім, хто долучається до одужання Юлії, а також просять про подальшу допомогу, адже їхні ресурси вичерпалися. 

Всі ми зараз переживаємо дуже нелегкий час: триває страшна війна, гинуть багато людей, наші захисники днями і ночами обороняють нас та рідну Україну! Проте для нашої Юлі війна подвійна: одна - на рідній землі, а інша - за можливість знову почати ходити, повноцінно рухатись та відновити своє здоров‘я, - пише Наталія Фурсик у групі “Врятуймо життя Юлії Ільницькій” у фейсбуці. 

Юля дуже хоче ходити. Щодня вона багато займається: виконує вправи і фізичні навантаження. Незважаючи на ситуацію в країні, попереду другий етап реабілітації. На жаль, у відновленні втраченого здоров‘я при такій важкій травмі кожен день, кожна година важливі. І чим довше Юля знаходиться вдома, тим важче та довше проходитиме процес відновлення. Тому допомога кожного з вас безцінна.

Нагадаємо, аварія, в яку потрапила Юлія Ільницька, сталася 9 серпня біля Новоград-Волинського на Житомирщині. Дівчина разом з подругою були пасажирками авто, яке знайшли на платформі BlaBlaCar. Їхали до Києва, де Юлія працювала вчителькою початкових класів у приватній школі.

Водій не справився з керуванням, автомобіль врізався у відбійник та декілька разів перевернувся. Юлія сиділа за водієм і удар прийшовся у її сторону. У цій аварії вона отримала численні травми голови та обличчя, перелом грудної клітки, двох хребців та передпліччя, пошкодження спинного мозку, забій серця і легень. У Києві їй зробили  операцію на хребті, де на місці переламаних хребців вставили два імпланти, ще один імплант - на передпліччя, - розповідав раніше Терену батько дівчини Андрій Ільницький. 

Кошти на продовження реабілітації Юлії Ільницької можна перерахувати на картки:

Ільницький Андрій (євро)

5168 7451 0072 1635

Ільницький Андрій (долар)

5168 7451 0012 2054

Ільницький Андрій

5168 7451 0072 2377 (гривня)

Мама: Ільницька Алла

5168 7574 2035 2082 (приватбанк)

Фото з фейсбук-групи «Врятуймо життя Юлії Ільницькій».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео