Збараж отримає новий спортзал вартістю у 8 мільйонів гривень (фото)

к

Усі етапи подання документів на «Будівництво спортивного залу Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи» у місті Збараж пройдено. Про це розповів голова Збаразької районної державної адміністрації Анатолій Качка, оприлюднивши інформацію на сторінці у Facebook.

За результатами конкурсу ДФРР даний проект визнано одним з переможців, а це означає, що до кінця року він буде побудований за кошти державного фонду регіонального розвитку та при співфінансуванні районної та міської рад. Спортивна споруда буде на території селища цукровиків. Загальна вартість реалізації проекту понад 8 мільйонів гривень, - написав він. - Передбачається також створення належних умов для проведення спортивно-виховного процесу в Збаразькій спортивній дитячо-юнацькій школі, зокрема проведення змагань із волейболу, баскетболу, футзалу, тенісу та інших видів спорту як місцевого, так і міжнародного рівня.

Довідка: В Збаразьких загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів навчається 1409 учнів. Частина зя ких відвідує спортивні секції, гуртки Збаразької районної спортивної школи. Реалізація такого проекту дозволить сформувати стабільну систему роботи щодо забезпечення рівних умов залучення сільської і міської молоді до зайняття спортом та забезпечити популяризацію фізичної культури та спорту для понад двох тисяч школярів та понад десяти тисяч дорослого населення.

Фото: з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео