Землю на Тернопільщині передають Московському патріархату?

22406255_1835751326452893_4866069442698578970_n

12 жовтня відбудеться засідання Почаївської міської ради, під час якого депутати планують передати землю, на якій розташована Почаївська лавра, в безоплатне і постійне користування духовенству з Московського патріархату, якому поки що належить лавра.

- Привласнити землю московські агенти пробують вже давно, але кожного разу, завдяки тиску громадських активістів, Почаївська міська рада не може проштовхнути це рішення, - розповідають активісти Тернопільщини. - 12 жовтня чиновники зроблять ще одну спробу. Лише активна протидія громадських організацій та активістів, а також всіх небайдужих людей, зможе завадити їм відібрати в народу землю.

- Нагадуємо, що станом на сьогодні Почаївська лавра фактично перетворилась на центр сепаратизму та діяльності московської агентури на території Західної України. Допоки Московський патріархат діє на території України, до тих пір Москва через нього проштовхує небезпечні ідеї та настрої, дестабілізує українське суспільство з метою розколу і взяття частини народу під свій контроль, - додають у прес-службі «Правого сектору».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео