Оксана Бучко

ЖЕКи продовжують ігнорувати тернополян

zhkg-678x381

Із вимогами ліквідувати грибок у підвалі та замурувати прогалину між сходами в підїзді звернулись у ЖЕК №13 тернополяни. Ці вимоги проігнорували. Про повторне звернення пише депутат міськради Андрій Шкула у Facebook.

- Нову практику певно заведу на прийомі: «кіно з двору», - пише Андрій Шкула. - А суть проста: якщо люди обґрунтовано скаржаться на недопрацювання обслуговуючих підприємств і ці підприємства після письмової скарги людей чи звернення депутата нічого не роблять (або роблять вигляд, що роблять) беру камеру і йду знімати ту проблему. Лідер по скаргах, до слова, ЖЕК #13 (п. Савула). Щойно пів години слухав людей з Драгоманова, 3. Підприємство тупо ігнорить всіх (і комісії ТМР) в тому числі. Управління ЖКГ прошу поцікавитись проханнями людей і їх виконанням згаданим підприємством. Основні вимоги: доштукуйте до 30-ти річних лавок спинки, бо стареньким важко; ліквідуйте грибок в підвалі, бо вже в квартирах; замуруйте прогалину між сходами в підїзди та основою сходів.

Також тернополяни пропонують прикріпити ЖЕКи за будинками, які розташовані поблизу установи. Люди зауважують, що система поділу на сьогодні не завжди зручна.

- Будинок на Драгоманова, 2 обслуговується 1-им ЖЕКом, а Драгоманова, 3 – 13-им? Хто і як так роздавав жекам будинки? Може якось оптимізувати це, зробити заміну, щоб люди жили недалеко від свого ЖЕКу, бо інколи довідку якусь треба та й прибиральникам їздити по місту мабуть не дуже зручно, пише у коментарях Петро Беріт.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео