Орест Сарматський

Жінки через помсту підпалили фермерці трактор (Агроколонка)

1901 (Copy)

На Черкащині п’яні жінки вирішили помститися фермерціі за давню образу і підпалили трактор. 

Про це пише agronews.ua. 

До поліції Чорнобаївського району надійшло повідомлення від жительки одного із сіл району про те, що вночі невідомі здійснили підпал її трактору, який стояв на подвір’ї домоволодіння. Від пожежі ніхто з людей не постраждав.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та кінолог зі службовою собакою. Слідчі та оперативні працівники опрацьовували місце події, а кінолог працював зі службовою собакою.

– Пес взяв слід та привів поліцейських до двору, який знаходився за декілька хат від місця вчинення кримінального правопорушення, – наголошують у повідомленні.

В будинку знаходилося жінка, які перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Виявлені поліцейськими на місці події речові докази також вказували на її  причетність до вчинення цього кримінального правопорушення.

В розмові  з працівниками поліції жінка зізналися у вчиненому та пояснила, що підпал вона вчинила разом з подругою. В такий спосіб вони  вирішили помститися потерплій за давню образу.

1902 (Copy)
1902 (Copy)

Стало відомо, чому мед в Україні цього року буде дорогим

В Україні цьогоріч найбільше буде найдорожчого меду – з акації. Оптимальна температура, при якій акація виділяє найбільше нектару – від 18 до 24 градусів за Цельсієм, при цьому не повинно бути сильних дощів, бо вони вимивають нектар з квіток.

Наразі склалися саме такі умови, тож бджолярі сподіваються на “великий мед” з акації. Але він буде значно дорожчим.

Про це повідомляє agronews.ua. 

Мед білої акації – один із найдорожчих, і займає близько 5% від загального обсягу споживання на внутрішньому ринку – це приблизно 3,3 тис. тонн.

Холодний та дощовий травень звів нанівець сподівання на збір весняних медів: наразі на багатьох пасіках бджіл підгодовують, рятуючи їх від загибелі.

Тому “травневого” меду, до складу якого входить нектар з плодових дерев і кущів, малини та інших ягід, в цьому році практично немає, принаймні у центральних та північних областях України зібрати його не дозволили погодні умови. Що стосується меду з ріпаку, то хоча ця культура непогано цвіла, нектару бджолам ледве вистачило для своїх потреб, йдеться у повідомленні.

У загальній структурі медового врожаю травневий та ріпаковий меди, в середньому, займають по 7%, тобто сумарно – до 8 тис. тонн.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео