Ростислав Фук

На Тернопільщині на колінах зустріли тіло загиблого Героя (фото)

З метою вшанування пам’яті Миколи Юрчишина у Лановецькій громаді 2 та 3 квітня оголосили Днями жалоби

Лановецька громада навколішки зустріла 24-річного загиблого Миколу Юрчишина сьогодні, 2 квітня. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Герой був стрільцем-снайпером 3 відділення охорони 2 взводу охорони військової частини А4030. Загинув 26 березня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новобахмутівка Донецької області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу.

Живим коридором похоронний кортеж провели мешканці сіл Верещаки, Лопушне та Вишгородок, а на центральній площі міста Ланівці сотні земляків прийшли віддати шану загиблому солдату.

Чин похорону відбудеться 3 квітня, о 10:00. на подвір’ї рідного дому військового.

З метою вшанування пам’яті Миколи Юрчишина у Лановецькій громаді 2 та 3 квітня оголосили Днями жалоби.

На знак скорботи за загиблим просять:

  • забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;
  • вшанувати пам'ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання;
  • обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким та побратимам Миколи Юрчишина з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, 30 березня у Товстенській громаді попрощалися з Героєм Василем Коропецьким.

Фото Лановецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео