Ростислав Фук

На Тернопільщині поховали Героя Василя Коропецького (фото)

Захисник помер 21 березня у військовому госпіталі. Світла пам’ять

Жителі Товстенської громади на колінах зустріло тіло 35-річного Героя Василя Коропецького 30 березня. Похорон відбувся у рідному селі Дорогичівка, повідомляють на сторінці громади у фейсбуці.

Василь помер 21 березня у військовому госпіталі.

З фото на присутніх дивиться Василь – веселий, щирий, добрий. Тепер йому навіки 35… У ньому була сила, у ньому була мужність, у нього були мрії. Все забрав ненависний ворог разом з найціннішим – життям, – йдеться в повідомленні.

Вшанувати пам’ять Героя прийшли майже усі односельці загиблого, жителі громади, представники влади, духовенство та військовослужбовці. На сільському кладовищі труну Героя накрили державним прапором. Під супровід оркестру присутні виконали гімн України. З усіма військовими почестями, під залпи почесної варти поховали бійця.

Прикро і боляче, що такі молоді, сильні, мужні, патріотичні сини гинуть. Василь стояв до останнього подиху за свою рідну землю, за суверенітет держави, за рідних і близьких, за усіх нас, а тепер янголом-охоронцем оберігатиме з небес, – пишуть на сторінці громади.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким та побратимам Василя Коропецького. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, 30 березня під звуки повітряної тривоги у селі Голгоча Підгаєцької громади попрощалися з 32-річним Героєм Іваном Синишиним.

Фото Товстенської селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео