Ростислав Фук

Жителів Тернопільщини попереджають про погіршення погоди

Під час негоди можуть падати дерева, гілки, ненадійно закріплені паркани та дахи з будинків

вітер

Ожеледицю та сильні пориви вітру прогнозують протягом 2-4 січня у Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

2 січня погоду області визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону з центром над Білоруссю, – йдеться в повідомленні.

Прогноз погоди на три дні:

2 січня: Область: Хмарно з проясненнями. Невеликі дощі. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 0 – 5° тепла.

Місто: Хмарно з проясненнями. Невеликий дощ. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 2 – 4° тепла.

3 січня: Хмарно. Дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2 – 7° тепла.

4 січня: Хмарно. Дощі. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 2 – 7° тепла.

Як повідомляють у пресслужбі Патрульної поліції області, під час негоди можуть падати дерева, гілки, ненадійно закріплені паркани та дахи з будинків.

Шановні водії, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкісний режим та, завчасно, плануйте безпечний маршрут на час негоди. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду та потребує допомоги, не залишайтеся осторонь. У разі потреби телефонуйте 102, – кажуть патрульні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео