Ростислав Фук

Жителів Тернопільщини затримали при спробі перетину державного кордону (фото)

Усіх правопорушників доставили у прикордонні підрозділи

Днями порушники 14 разів намагалися незаконно потрапити до Угорщини та Румунії. Про це повідомляють у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Загалом прикордонники Мукачівського загону затримали 27 чоловіків призовного віку.

Українсько-угорський кордон порушники намагались «штурмувати» 7 разів. Військовослужбовці відділу «Лужанка» зупинили на цій ділянці 11 громадян України, ще 7 порушників виявили та затримали прикордонні наряди від відділу «Косино», а одного українця затримали на ділянці відповідальності «Вилок», – йдеться в повідомленні.

Українсько-румунський кордон також намагались порушити 7 разів. На цій ділянці прикордонні наряди відділів «Ділове» та «Тячів» зупинили 8 чоловіків.

15 із затриманих є жителями Закарпаття, решта приїхали із Харківської, Хмельницької, Херсонської, Львівської, Миколаївської, Тернопільської, Вінницької, Чернігівської, Рівненської та Івано-Франківської областей.

Усіх правопорушників доставили у прикордонні підрозділи. Після встановлення обставин правопорушення їх притягнуть до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Читайте також: Жителя Тернопільщини затримали під час незаконного перетину кордону з Румунією

Фото Західного регіонального управління Держприкордонслужби

Вибір читачів за тиждень

Відео