Ростислав Фук

Жителька Тернопільщини звинувачувала сусіда у крадіжці грошей, закопаних на подвір’ї

Жінка вирішила, що її сховок знайшов сусід, оскільки має металошукач

До правоохоронців звернулася жителька Козівської громади й розповіла, що її, ймовірно, обікрав сусід. Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Жінка розповіла, що у перші дні повномасштабного вторгнення зібрала усі зароблені гроші та дорогоцінні прикраси, закрила їх у скляні банки та закопала на території власного домогосподарства.

Додому приїхала через півтора року і пішла викопувати «скарби». Проте їх на місці не було. Жінка вирішила, що її сховок знайшов сусід, оскільки має металошукач. І саме тому написала заяву в поліцію. Пенсіонер усе заперечував. Слідчі внесли даний факт в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

У ході розслідування оперативники вирішили ще раз перевірити територію, перекопавши її. І це дало результат - поліціянти віднайшли усі сховані банки з грошима та коштовностями. Як з'ясувалося, жінка, закопуючи заощадження, не запам'ятала точне місце. Слідчі кримінальне провадження закрили, – кажуть поліцейські.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео