Ростислав Фук

Жителя Тернопільщини підозрюють у побитті до смерті співмешканки

Підозрюваний сам викликав «швидку», бо жінка тривалий час не прокидалась від сну

На спецлінію «102» надійшла інформація від лікарів екстреної медичної допомоги про те, що в одному з приватних будинків Почаєва вони констатували смерть 30-річної жінки. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Для перевірки інформації за вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група. На місці події поліцейські виявили тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті, а також її співмешканця, який викликав «швидку» нібито через те, що жінка тривалий час не прокидалась від сну. 

Чоловік спершу запевнив правоохоронців, що жінка мала захворювання крові, яке супроводжувалось утворенням синців, а згодом зізнався, що напередодні побив її під час сварки. Після цього подружжя пішло спати, але зранку жінка вже не прокинулась, – кажуть поліцейські.

Тіло потерпілої направили на проведення судово-медичної експертизи. Згідно з висновками експерта - смерть жінки настала в результаті отриманих тілесних ушкоджень.

Наразі слідчі повідомили фігуранту про підозру за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. За скоєне 24-річному жителю Кременеччини загрожує до десяти років в’язниці. 

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео