Ростислав Фук

Жителя Тернопільщини судитимуть за вбивство знайомого

Судово-медичний експерт підтвердив, що 54-річнний мешканець Лановецької громади помер внаслідок ударів у різні частини тіла

суд

Від 8 до 10 років позбавлення волі може загрожувати жителю Кременецького району, обвинуваченому у вбивстві 54-річного чоловіка. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Подія трапилася у вересні. Про бездиханне тіло невідомого чоловіка в одному із дворів міста Почаєва на лінію «102» повідомив місцевий житель. Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події, виявила на тілі жертви численні ушкодження.

Судово-медичний експерт підтвердив, що 54-річнний мешканець Лановецької громади помер внаслідок ударів у різні частини тіла.

У ході слідства працівники поліції встановили, що до смерті потерпілого причетний сам додзвонювач.

За словами підозрюваного, під час розпивання алкоголю в помешканні спільного знайомого у нього з потерпілим виник конфлікт. Суперечка переросла в штурханину. Після цього чоловіки вийшли з будинку і продовжили бійку. Підозрюваний завдав потерпілому кілька ударів, а коли той впав на землю, покинув місце злочину.

Господар житла виявив бездиханного товариша у дворі і розшукав винуватця сварки. Чоловік повернувся перевірити стан жертви. Коли переконався, що той мертвий, сам викликав поліцію, заявивши правоохоронцям, що тіло виявив випадково. Однак поліцейські довели причетність підозрюваного до вбивства.

Слідчі затримали чоловіка відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголосили підозру та обрали і запобіжний захід – тримання під вартою.

За результатами проведених експертиз та зібраних доказів слідчі скерували обвинувальний акт на судовий розгляд.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео