Тамара Коблик

Жителя Тернопільщини врятували сусіди з палаючої квартири

Чоловіка госпіталізували з опіками

Під час пожежі у квартирі багатоквартирного будинку сусіди врятували мешканця квартири, витягнувши його з палаючого помешкання. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

О 17:56 у с. Велика Березовиця Великоберезовицької територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа у квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку. Внаслідок пожежі вогнем знищено ліжко та дерев’яна тумба на площі 5 м кв.

На пожежі травмувався 62-річний чоловік, що проживав у даному помешканні та з діагнозом «Опік полум’ям І-ІІ ступінь передпліччя та пальців обох кистей, ймовірне алкогольне сп’яніння» був госпіталізований в «Тернопільську міську комунальну лікарню швидкої допомоги». З квартири травмованого витягнули мешканці будинку до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Пожежу ліквідувала чергова зміна частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління в складі двох відділень на автодрабині, а також працівників оперативно-координаційного центру Головного управління.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео