Ростислав Фук

Жителя Тернопільщини затримали при спробі незаконного перетину кордону

Наразі прикордонники встановлюють коло причетних до організації незаконних подорожей за кордон

Десятьох порушників кордону зупинили 4 листопада на кордоні з Євросоюзом прикордонники Мукачівського загону. Ще шістьох затримали 5 листопада зранку, повідомляють у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Шість спроб перетину кордону поза пунктами пропуску припинили наряди відділень інспекторів прикордонної служби «Солотвино», «Богдан» та «Хижа» на українсько-румунській ділянці держрубежу. У результаті затримали 10 чоловіків призовного віку. П’ятеро із затриманих є жителями Закарпаття, двоє з Київщини, решта – жителі Миколаївської, Тернопільської та Запорізької областей.

Для з’ясування усіх обставин та складання протоколів про адмінправопорушення, передбачене статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», затриманих доставили до прикордонних підрозділів.

Наразі співробітники оперативно-розшукових підрозділів Мукачівського загону встановлюють коло причетних до організації незаконних подорожей чоловіків за кордон, – йдеться в повідомленні.

Фото Західного регіонального управління Держприкордонслужби

Вибір читачів за тиждень

Відео