Ростислав Фук

Жителя Тернопільщини затримали за серію крадіжок (фото)

Поліцейські кажуть, раніше чоловік проблем із законом не мав

29-річного жителя Великий Ходачків Підгороднянської громади затримали за серію крадіжок з приватних будинків та крамниці. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Перший факт крадіжки задокументували в лютому у Великому Ходачкові. Вночі невідомий проник до крамниці та виніс готівку і блок цигарок. Потерпілі заявили про збитки на суму майже 17 тисяч гривень.

Через деякий час крадіжка сталася у Підгородньому. З приватного будинку, де ніхто не мешкає, викрали плазмовий телевізор.

Оперативні заходи правоохоронців вивели на слід 29-річного жителя села Великий Ходачків. До слова, чоловік у минулому проблем із законом не мав.

У ніч на 27 квітня сталася ще одна крадіжка у Великому Ходачкові. З приватного помешкання були викрадені ювелірні прикраси на суму майже 50 тисяч гривень. Спосіб проникнення – як у решти випадках – шляхом пошкодження вікна. Тоді оперативники взяли чоловіка з наявними речовими доказами.

За всіма фактами майнових злочинів розпочали кримінальні провадження. Слідчі оголосили чоловікові підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до інших злочинів.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео