Життя після ліпосакції: як зберегти результат

Новини компаній

Сучасні методи пластичної хірургії допомагають омолодитись і покращити свою зовнішність багатьом жінкам і чоловікам. Серед найбільш поширених процедур — ліпосакція. Але одна справа пройти процедуру, а зовсім інша — зберегти отримані результати. На що ж варто звернути увагу?

Ліпосакція — один з найкращих методів лікування ожиріння. Проводиться різними шляхами — за допомогою ультразвуку, лазера, струменем води, високочастотним струмом та інфразвуковою вібрацією. Можна детальніше ознайомитись з тонкощами процедури та дізнатись, яка ціна на ліпосакцію живота на anacosmo.ua.

Незалежно від методу, яким була здійснена ліпосакція, після неї потрібно виконувати певні рекомендації. В першу чергу — звернути увагу на стиль життя. Але не всі розуміють, як саме потрібно це зробити і головне — для чого?

Що відбувається після ліпосакції?

Ряд досліджень стверджує, що через деякий час відбувається перерозподіл прошарку жиру. І проходить цей процес нерівномірно. Це означає, що якщо не змінити свій стиль життя, далі буде відбуватись накопичення жиру в інших частинах тіла, тобто там, де залишились жирові клітини. Наприклад, замість живота почнуть обростати жиром стегна, плечі чи спина.

Подібне твердження не безпідставне і підтверджене багатьма випадками повторного повернення пацієнтів після раніше проведеної ліпосакції. Тільки вдруге їм потрібно було видаляти жир вже з інших частин тіла.

Як уникнути цього? Підтримувати пропорції фігури не так важко, як здається. Розглянемо детальніше.

Правила збереження результатів

Ці правила не є новими, але часто саме про них і забувають.

  1. Здорове харчування. Його можна назвати і дієтичним, але далеко не завжди потрібно себе мучити суворими дієтами. Потрібно просто ввести в практику не тільки вживати калорії, але й знаходити шляхи їх витрачання. Про виключення з раціону газованих напоїв, продуктів швидкого харчування та висококалорійного складу пам’ятають здебільшого всі, а от до складання індивідуальної дієти за допомогою лікаря звертаються не багато людей.
  2. Фізичне навантаження. Якраз регулярна фіззарядка допомагає позбутись зайвих калорій і тримати тіло в хорошій формі. Для когось може вистачити піших прогулянок, а комусь доведеться докласти більш серйозних зусиль і займатися певним видом спорту.
  3. Косметологічні процедури. Використовувати слід різнопланові процедури і періодично. Це може бути обгортання, міостимуляція або дарсонвалізація.
  4. Масаж. Допомагає, якщо виконується професійно і хоча б два рази на рік. Найчастіше застосовується лімфодренажний або вакуумний.

Наведені рекомендації — це лише початок. Для створення дійсно правильного і інтенсивного способу життя, потрібно відмічати, які методи вам дають результати і поглиблюватись у цьому напрямку. Щоб уникнути тривалих пошуків, найкраще звернутись до фахівців естетики тіла за професійною допомогою.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео