Віра Олександрович

Жителі Тернопільщини можуть зняти готівку просто у відділеннях «Укрпошти»

Основне

У 86-ти відділеннях зв’язку на Тернопільщині можна зняти готівку без комісії через POS-термінали «Укрпошти». Причому скористатися такою послугою в обласному центрі можна аж у 20-ти «точках», розташованих у різних куточках Тернополя.

Нагадаємо, клієнти також можуть сплатити банківською карткою за комунальні платежі, зробити перекази та внести кошти за інші товари чи послуги. Такі можливості з’явилися в обласних центрах і населених пунктах із кількістю жителів понад 2 тисячі. Точніше там, де скорочують банківські відділення і банкомати, але є відділення «Укрпошти». 

«Укрпошта як найбільша мережа автоматизованих відділень прагне надавати популярні у клієнтів послуги, каже директорка департаменту фінансового бізнесу «Укрпошти» Юлія Мороз. Незважаючи на тренд діджиталізації, ми бачимо запит на зняття готівки. Тому після успішного пілоту послуги на Львівщині, нині її тиражуємо по всій країні. Тож клієнти вже можуть зняти готівку без комісії на «Укрпошті».

Клієнти, за її словами, можуть отримати суму від 50 грн до 10 тисяч гривень за одну операцію. Комісії за зняття готівки в автоматизованих поштових відділеннях немає, проте можлива комісія банку, що випустив картку.   

Пошта1
Пошта1

Торік у серпні жителі Львівської області першими отримали можливість знімати готівку із банківської картки в 315 автоматизованих відділеннях, уточнює пані Мороз. Загалом нині понад 3 000 автоматизованих відділень «Укрпошти» обладнані терміналами для зняття готівки. 

Повний перелік поштових відділень, де можна зняти готівку – ТУТ. Додамо, «Укрпошта» входить до топ-5 учасників платіжних систем за кількістю торговельних терміналів.

Фото надане пресслужбою АТ «Укрпошта» 

Вибір читачів за тиждень

Відео