Орест Сарматський

Жителька Тернопільщини позбулася 33,5 тис. грн отриманої соціальної допомоги

yTZwyq9VD3vDNSIPaLvxZaj1KyqKg9hCuW5uYmhD (Copy)

Фахівці застерігають тернополян уважно готувати документи для отримання субсидій. Про те, як українцям не залишитись без пільг, нагадують спеціалісти сфери соціальної політики.

Про це, зокрема, пише ZNAJ.UA 

Так, у публікації наводиться приклад, коли жителька Тернопільської області під час подання декларації про доходи та майновий стан «забула» задекларувати наявність в сім'ї двох автомобілів. Згодом суд стягнув із цієї жінки неправомірно отриману державну соціальну допомогу в розмірі близько 33,5 тис. грн.

Також наголошується, що часто держава відмовляє в субсидіях через борги в кілька сотень гривень та зміну прописки, а також забороняє мати одночасно і пільги, і субсидії.

Важливо і те, що нині певним категоріям громадян отримати соціальну допомогу не так вже і легко. Існує ціла низка обставин, через які чиновники відмовляють громадянам в отриманні допомоги. Тому нині спеціалісти досить прискіпливо перевіряють, чи відповідає задекларований достаток реальному. Так що, це все потрібно мати на увазі тим, хто претендує на отримання соціальної допомоги.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео