Оксана Бучко

Жителям сіл пообіцяли Картку тернополянина

Безкоштовне обслуговування у медичних та освітніх закладах, пільги на проїзд для студентів та Картку тернополянина пообіцяли жителям сіл та селищ, які ввійшли, згідно Перспективного плану, до Тернопільської ОТГ. Це поки 4 села - Кобзарівка, Малашівці, Чернихів, Курівці. Також обіцянки стосуються жителів сіл, які в подальшому вирішать приєднатись до ОТГ.

- Враховуючи об’єднання навколишніх сіл і створення ОТГ з центром у Тернополі, пропоную прийняти рішення для забезпечення жителів сіл і селищ усім необхідним, - зазначив мер Сергій Надал на засіданні виконкому 13 червня. – Це надання медичної допомоги за кошти міського бюджету, зокрема використання програмами «Турбота», «Здоров'я тернополян», пільгових рецептів, надання відповідних освітніх послуг у дошкільних та шкільних закладах, забезпечення усіх електронними квитками, пільгами на проїзд студентів денної форми навчання. Відповідне рішення розглянуть на сесії міськради.

Нагадаємо, після невдалої сесії Тернопільської облради із кількома сутичками зміни до Перспективного плану таки прийняли. А це означає, що починається ліквідація райдержадміністрацій та райрад.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео