Зі складських приміщень на Кременеччині злодії-гастролери викрали запчастин на майже сто тисяч гривень (фото)

8

15 березня повідомлення про викрадення запчастин зі складського приміщення приватного аграрного підприємства  надійшло до поліцейських від керівника товариства. За декілька хвилин машину, схожу за описом, патрульні зупинили в райцентрі. Про це повідомляє головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

Як зазначено, машину, якою зловмисники перевозили крадене, співробітники групи реагування патрульної поліції Кременеччини зупинили в райцентрі. Сьогодні гастролерам  вручено підозру про вчинення правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ, й  вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Причетність до незаконного заволодіння майном 31-річного та 23-річного жителів Тячівського району більш ніж очевидна, адже, як встановили правоохоронці, саме ці особи проникли на територію приватного підприємства, пошкодили навісний замок на дверях складського приміщення і винесли запчастини до сільгосптехніки.

В ході досудового розслідування також з’ясувалося, що один зі зловмисників займається реалізацією таких комплектуючих і раніше мав ділові контакти з керівником аграрного підприємства. Щоправда, тоді чоловіки не зійшлися в ціні і закарпатець поїхав додому ні з чим.

7
7

8_1
8_1

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео