Гроші в білизні та під матрацом – знахідка для злодіїв

kuda-prjatat-dengi-9-otlichnyh-tajnikov-d1b5257

Не ховати свої заощадження у популярних місцях закликають тернополян правоохоронці. Також вони нагадують, що не варто лишати ключів від своїх помешкань на підвіконнях, під килимками та в інших загальнодоступних місцях.

Так своєю безпечністю днями поплатилися мешканки Шумщини та Кременеччини. Доки господарі були грядці, зловмисники винесли з оселі 4 тис. грн та 200 доларів.

- Господарі цілий день перебували на городі позаду домівки, тож невідомі зловмисники легко потрапили до хати, обнишпорили загальновідомі сховки й в шафі знайшли сховані гроші. Не полінувалися знову зачинити будинок, тож  пропажу чотирьох тисяч гривень та двохсот доларів потерпіла виявила лише пізно ввечері, – повідомляють у відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Без 1,5 тис. грн залишилася кременчанка, яка покинула ключі від свого будинку на підвіконні.

- А ще зловмисники відмінно орієнтуються де шукати гроші – під матрацом, в книжках, в кишенях верхнього одягу, в шафі, під скатертиною на столі, в серванті і навіть на кухні в банках з крупами. Тому вже не варто у такий спосіб зберігати готівку, – наголошують у поліції.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео