Тамара Коблик

Зниклу на Тернопільщині пенсіонерку знайшли мертвою на полі

Пенсіонерка напередодні ввечері вийшла з дому і не повернулася

19 квітня до дільничного офіцера Бучацького відділення поліції зателефонувала староста Золотопотіцької громади із проханням допомогти розшукати 72-річну жительку одного із сіл. Пенсіонерка напередодні ввечері вийшла з дому і не повернулася. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Зникла мешкала із братом. Самотужки розшукати жінку йому разом із сусідами не вдалося, тож зателефонували до старости громади. 

Дільничний офіцер поліції Ігор Боднарук миттєво відреагував на повідомлення про зникнення людини: опитав односельців, встановив осіб, які востаннє бачили пенсіонерку. В ході обстеження території, зниклу поліцейський виявив у полі. На жаль, жінка вже була мертвою. За попередніми даними, вона померла природною смертю. 

Коли отримуєш звернення про зникнення людей, я розумію, що потрібно реагувати миттєво, оскільки, одна хвилина може врятувати життя, - зазначає поліцейський. 

Ігор Боднарук працює дільничним офіцером Бучацького відділення поліції з 2021 року. Територія його обслуговування – Золотопотіцька громада, де проживає майже 8000 осіб. На службу до поліції він вступив у 2017 році та працював у групі реагування патрульної поліції.

Саме до дільничних офіцерів поліції в першу чергу звертаються люди за допомогою. Забезпечення порядку на території обслуговування, реагування на звернення громадян, профілактика правопорушень, сімейні конфлікти та інші правопорушення – те, з чим щодня зіштовхуються правоохоронці.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео