Зробіть світлину у гарбузовій фотозоні і візьміть участь у розіграші сертифіката на придбання продуктів

Для участі в конкурсі потрібно зробити донат на потреби ЗСУ

Благодійну осінню фотозону «Посміхнися - подякуй ЗСУ» облаштували біля українського гуртомаркету СМ маркет у селі Острів під Тернополем. Кожен охочий може приїхати сюди, зробити світлини та залишити свій донат на підтримку ЗСУ.

Ми підтримуємо українських захисників та завжди активно долучаємося до зборів на потреби ЗСУ спільно з благодійним фондом «Покрова». Благодійна гарбузова фотозона не виняток. Аби подякувати нашим гостям за внесок у наближення перемоги, хочемо зробити вам подарунок, - пишуть організатори. - Тому розігруємо сертифікат на суму 2000 грн на покупки в СМ Маркеті. Купуй те, що душа забажає, смакуй смачні ковбаски, свіжий хлібчик, та гаряче м'яско!

Умови участі прості:

  1. Зробіть фото у гарбузовій фотозоні
  2. Опублікуйте його в інстаграмі (у сторіс чи постом) з позначкою @cm.market.ua
  3. Зробіть донат на офіційний рахунок БФ «Покрова» https://bit.ly/3LTcMi2 (посилання ви знайдете в шапці профілю та на QR-коді на самій фотозоні) та скиньте скрін у приватні повідомлення в інстаграм СМ маркету
  4. Залиште «+» у коментарях

Розіграш триває з 21 вересня до 2 жовтня, а переможців оберемо рандомно серед учасників, які залишили коментар під публікацією 3 жовтня о 12:00.

Фото Терену та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео