В «Атріумі» Влада Литовченко проводить майстер-клас і піднімає гендерні питання

Майстер-клас "Кодекс леді" від столичної законодавиці мод.

Влада розповідає про жіночність, конкурентність, порушує гендерне питання. За її словами, творчість - це суто жіноча сфера. У сферах, де править жінка, - усе добре, бо жінка - це любов. 

Зі слів Влади: "Жінка має бути жінкою.- Бережіть сім’ю і давайте чоловіку крила, що б він не робив, який би не був. Підтримка - це дуже важливо. Жінки це спектр не 180 градусів, а 360. Наш талант, який дав нам Бог, - це вміння робити кілька речей одночасно. Це жіночий світ. Не жалійте себе, рухайтесь вперед - тоді ви відчуєте енергію відповідальності. Це і виснажує і дає любов до життя. А чоловіки… Їхні можливості досить обмежені, "технічні". Вони не вміють одночасно думати про багато речей. Не вдавайтесь у дріб’язковість, створюйте такі умови, щоб чоловіку було комфортно. Жінка повинна надихати чоловіка на нові звершення, і тоді чоловік завжди буде повертатись до жінки, яка створює йому комфортне становище. Поважайте себе, вірте, створюйте гарне враження за рахунок своєї скромності. Зараз час культу фізичної краси. Завжди відчувайте себе комфортно. Дорослішайте гідно».

На запитання, чого хоче ще досягнути успішна Влада Литовченко, вона відповіла: "Хочу отримати диплом мудрості життя, диплом філософії життя."

Оксана СЛОБОДЯН.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео