Тернопільські підприємці відзначають професійне свято

Сьогодні в Україні святкують День підприємця. З нагоди свята у Тернопільській фіскальній службі відзначили найкращих платників податків, які своєю підприємницькою діяльністю розвивають область.

День підприємця в Україні відзначається щорічно у першу неділю вересня ще з 1998 року. В 2015 році він припадає на 6 вересня. На Тернопільщині традиційно з нагоди свята нагороджують найкращих підприємців області.

- Кожен повинен робити те, що в нього найкраще виходить, - звернувся до підприємців начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат. - Дякую, що у такий непростий для нашої країни час працюєте, розвиваєте свій бізнес, сумлінно сплачуєте податки та обов’язкові платежі, підтримуєте наших вояків у зоні проведення АТО, створюєте нові робочі місця, дбаєте про своїх працівників, гідно оплачуючи їхню працю.

За сумлінне виконання зобов’язань перед державою, популяризацію на власному прикладі добровільності у сплаті податків і митних платежів та з нагоди Дня підприємця подяками відзначено керівників тернопільських підприємств, зокрема ПАТ "Березовицький комбінат "Будіндустрія" - Михайла Шевчука, ТОВ"Уніпак - Україна" - Ігоря Луцківа, ТОВ "Кременецьке молоко" - Марію Задворну, ПАТ "Коржівський спеціалізований гірничо- дробарний карєр" - Ореста Крушельницького, ТОВ "Підвисоцький завод будівельних матеріалів" - Володимира Верещаку.

Відзначили також і приватних підприємців: Марію Гадз (м. Бучач), Віталія Березію (м. Тернопіль), Володимира Ковальчука (Гусятинський район, с. Увисла), Семена Іванова (м. Тернопіль) та Юрія Кузіва (м. Теребовля). Подяками Тернопільської митниці ДФС відзначено керівника ТОВ «Компанія Агростатус» Юрія Ткачука, керівника ТОВ «Інтерфом-Захід» Сергія Дикого та керівника ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» Екхарта Бістрама.

До переліку податківців потрапили підприємства, які проводили значні суми відрахувань обов’язкових платежів при великих сумах доходу, мають високий рівень офіційної заробітної плати, що відповідно відображається на сплаті податку на доходи фізичних осіб, ЄСВ та військового збору - це саме ті кошти, які вкрай необхідні для виконання соціальних програм та розвитку громад області.

Юлія НІКІТІНА

Фото Головного управління ДФС області

Вибір читачів за тиждень

Відео