Оксана Бучко

Канцтовари до першого вересня отримали 200 школярів

Подарунки до першого вересня отримали діти із сімей АТО, сімей переселенців, із багатодітних сімей, а також діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Усього це 200 комплектів із зошитами, альбомами для малювання, кольоровими олівцями та іншими шкільними дрібничками.

- Приємно, що є така підтримка, - зазначає мама першокласника Наталія Глиніна. – Це невеличке підбадьорення для Павлика перед школою. Наш батько – воїн АТО, тому ми і потрапили у список. У Павлика ще є два старші брати, які показують приклад вчитись. Тому він вже дні рахує до школи. Також ми готові  в плані усіх покупок, які обійшлися для першокласника у суму до 3 тис. грн.

unnamed (12)
unnamed (12)

Як додав мер Сергій Надал, вартість одного подарунка – 100 грн. Він також зазначив, що зміни, які впроваджують у школах, не повинні лякати дітей чи батьків.

unnamed (13)
unnamed (13)

- Зміни впроваджують дуже часто, - каже Сергій Надал. - Тому батьки і діти можуть не встигати пристосуватись. Особисто для мене червона ручка була стимулом вчитись. Бо не хотів приносити червоного зошита, за який отримував певні обмеження від батьків. Та ці питання краще зрозумілі спеціалістам.

unnamed (11)
unnamed (11)

unnamed (10)
unnamed (10)

До слова, мер зізнався, що улюбленими його предметами були математика, географія та історія, а не надто цікавими – біологія та фізика.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео